Catalog Promotionale

CATALOG PROMOTIONALE | Sistem de creare si comanda cataloage de promotionale cu o puternica administrare backend | www.catalog-promotionale.ro

artepromo - catalog promotionale

Site de prezentare

Site-ul propriu-zis permite vizualizarea produselor pe categorii sau dupa culoare, crearea unui catalog personal, si exportul lui pdf.

catalog-promotionale.ro a fost creat din necesitatea clientului de a folosi o unealta rapida si flexibila pentru generarea de oferte pentru clientii sai.
artepromo - catalog promotionale administrare

Interfata de administrare si generare oferte:

Interfata permite filtrarea si ordonarea produselor, ascendent sau descendent, dupa orice criteriu (denumire, pret, categorie, etc).
artepromo - catalog promotionale inline editing

Editare "inline" direct pe randuri, sortare, filtrare, live preview

Sistemul permite, folosind o puternica interfata de administrare, editarea "inline" (asemamanatoare cu folosirea Excel-ului) a produselor, fara a fi nevoie sa reincarcam pagina, sa apasam butonul "Salveaza", etc. Totul e simplu si rapid, modifici titlul produsului si, cand ai terminat, totul se salveaza automat. Totul e "la vedere" si la indemana.
artepromo - catalog promotionale generare pdf

Generare de oferte PDF pregatite pentru tipar

Scopul final a fost generarea de oferte pdf pentru clienti. Totul se face prin cateva click-uri: selectezi produsele dorite, adaugi observatii (optional), si alegi tipul de oferta dorit (grila cu poze, lista cu detalii sau tabel simplu text) si apesi "Genereaza".